Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S Viitorul Dragomiresti F.CSteaua
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Bocaş onderschept slim de pass. Siladi rent richting de bal. Siladi geeft een lange en hoge pass. Apostu rent richting de bal. Apostu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ploaie rent richting de bal. Chiva is nu in balbezit. Chiva probeert naar een medespeler te passen. Apostu is nu in balbezit. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chitic passt de bal met de wreef. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. George legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onofraş raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chitic neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie geeft een lange en hoge pass. Mardan kopt de bal weg. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Anton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bucur met een sublieme pass. Klungelig pakt Malancu de bal. Chiva is nu in balbezit. Apostu is nu in balbezit. Apostu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 72%, F.CSteaua 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S Viitorul Dragomiresti - F.CSteaua 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Apostu de bal. Apostu passt de bal met de wreef. Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - F.CSteaua 1:0

56e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva speelt de bal door. Apostu rent richting de bal. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S Viitorul Dragomiresti - F.CSteaua 1:1

61e minuut.
Ţărus kopt de bal weg. Daar is Chiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploaie is nu in balbezit. Chiva onderschept slim de pass. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - F.CSteaua 1:2

68e minuut.
Neagoe geeft de bal voor. Onofraş rent richting de bal. Havriciuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Havriciuc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 76%, F.CSteaua 24%.
C.S Viitorul Dragomiresti - F.CSteaua 1:2