Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pontus Euxin steaua
Sageata Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Chochoľ onderschept slim de pass. Chochoľ probeert naar een medespeler te passen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Năsosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 1:0

10e minuut.
Nikiel kan de bal niet met de borst controleren. Nikiel geeft een hoge lob. Mircea controleert de bal met de borst. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Morales Cuerva met een snelle inworp. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nikiel neemt de hoekschop. Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Năsosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 2:0

20e minuut.
Eminescu is nu in balbezit. Eminescu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikiel met de inworp. Morales Cuerva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Staręga met een sublieme pass. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka onderschept slim de pass. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Năsosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 3:0

30e minuut.
Chochoľ heeft problemen om de bal te vangen. Eminescu rent richting de bal. Chochoľ begaat een overtreding. Chochoľ krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă passt de bal met de wreef. Staręga probeert naar een medespeler te passen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 23%, steaua 77%.
Pontus Euxin - steaua 3:0

47e minuut.
Chochoľ passt de bal in één keer door. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft de bal voor. Sieczka rent richting de bal. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nikiel passt de bal in één keer door. Cornilescu is nu in balbezit. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grasu de bal onder controle te krijgen. Năsosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu speelt de bal door. Chochoľ kopt de bal weg. Sieczka controleert de bal met de borst. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 4:0

54e minuut.
Morales Cuerva passt de bal met de wreef. Sieczka is nu in balbezit. Cornilescu is nu in balbezit. Sieczka onderschept slim de pass. Sieczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Staręga rent richting de bal. Staręga geeft een lange en hoge pass. Morales Cuerva probeert naar een medespeler te passen. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 5:0

61e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel geeft een hoge lob. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Staręga geeft een hoge lob. Eminescu speelt de bal door. Klungelig pakt Pleavă de bal. Chochoľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochoľ geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 6:0

70e minuut.
Năsosu trapt de bal weg van het doel. Nikiel kopt de bal weg. Cornilescu heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Morales Cuerva rent richting de bal. Morales Cuerva passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ichim de bal onder controle te krijgen. Chochoľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochoľ geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 7:0

79e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka schiet op doel. Năsosu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - steaua 8:0

85e minuut.
Chochoľ kopt de bal weg. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft een lange en hoge pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cornilescu rent richting de bal. Chochoľ verovert de bal door een tackle van achteren. Chochoľ passt de bal zonder na te denken. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 20%, steaua 80%.
Pontus Euxin - steaua 8:0