Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua Pontus Euxin
Normal Tactiek Sageata
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen average


4e minuut.
Azevedo speelt de bal door. Murgu rent richting de bal. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua - Pontus Euxin 0:1

15e minuut.
Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stolojan de bal onder controle te krijgen. Azevedo rent richting de bal. Azevedo geeft de bal voor. Năsosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Azevedo de bal. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo begaat een overtreding. Azevedo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Morales Cuerva met een sublieme pass. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo passt de bal zonder na te denken. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua - Pontus Euxin 0:2

23e minuut.
Sieczka passt de bal met de wreef. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft de bal voor. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pitu passt de bal zonder na te denken. Staręga rent richting de bal. Staręga met een sublieme pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. Năsosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua 76%, Pontus Euxin 24%.
steaua - Pontus Euxin 0:2

48e minuut.
Grasu geeft een hoge lob. Inworp. Staręga met de inworp. Chochoľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochoľ geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Morales Cuerva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

58e minuut.
Staręga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chochoľ geeft de bal voor. Stolojan heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Năsosu bokst de bal weg.

59e minuut.
Barbaru passt de bal zonder na te denken. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki geeft de bal voor. Nikiel kopt de bal weg. Sieczka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua - Pontus Euxin 0:3

61e minuut.
Staręga speelt de bal door. Azevedo speelt de bal door. Klungelig pakt Grasu de bal. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Năsosu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua - Pontus Euxin 0:4

67e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua - Pontus Euxin 0:5

70e minuut.
Nikiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

74e minuut.
Sieczka is nu in balbezit. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Stolojan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua 79%, Pontus Euxin 21%.
steaua - Pontus Euxin 0:5