Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S Viitorul Dragomiresti geo.fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Malancu passt de bal met de wreef. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - geo.fc 1:0

40e minuut.
Sabou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu passt de bal in één keer door. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Albu rent richting de bal. Malancu is nu in balbezit. Albu maakt een afschuwelijke overtreding. Albu krijgt een gele kaart. Malancu raakt geblesseerd tijdens het duel. Malancu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Paler de bal. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag onderschept slim de pass. Neag probeert naar een medespeler te passen. Paganel rent richting de bal. Paganel draait met de bal, schiet en ... Anton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 46%, geo.fc 54%.
C.S Viitorul Dragomiresti - geo.fc 1:0

46e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Albu passt de bal met de wreef. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sabou met een snelle inworp. Malancu is nu in balbezit. Malancu speelt de bal door. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou passt de bal met de wreef. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bocaş rent richting de bal. Met opzet legt Paler zijn tegenspeler op de grond. Bocaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Folea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Obrejan de bal. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Onofraş is nu in balbezit. Gâlceavă rent richting de bal. Onofraş met een sublieme pass. Klungelig pakt Sabou de bal. Sabou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Gâlceavă onderschept slim de pass. Gâlceavă passt de bal in één keer door. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - geo.fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 54%, geo.fc 46%.
C.S Viitorul Dragomiresti - geo.fc 2:0