Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geo.fc Naucii F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Tătăran geeft een hoge lob. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Istrate. Istrate krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Paganel is nu in balbezit. Paganel passt de bal in één keer door. Albu is nu in balbezit. Albu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boldurescu geeft de bal voor. Juncu kopt de bal weg. Albu heeft problemen om de bal te vangen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Albu geeft een hoge lob. Juncu heeft problemen om de bal te vangen. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. Savuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paganel rent richting de bal. Barbu onderschept slim de pass. Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Albu haalt uit met een fantastische trap. Savuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Răileanu controleert de bal met de borst. Bontaş onderschept slim de pass. Bontaş passt de bal met de wreef. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 47%, Naucii F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
geo.fc - Naucii F.C. 0:0

47e minuut.
Preoteasa geeft de bal voor. Alexandru rent richting de bal. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Sima onderschept slim de pass. Sima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Barbu passt de bal in één keer door. Bontaş geeft een hoge lob. Obrejan rent richting de bal. Alexandru rent richting de bal. Alexandru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Neag kan de bal niet met de borst controleren. Albu is nu in balbezit. Chiţac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiţac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geo.fc 49%, Naucii F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
geo.fc - Naucii F.C. 0:0