Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soimi Pontus Euxin
Normal Tactiek Sageata
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Doru is nu in balbezit. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pâslaru passt de bal met de wreef. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azevedo. Azevedo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Morales Cuerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales Cuerva geeft een hoge lob. Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Văduva bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Morales Cuerva geeft de bal voor. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sieczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sieczka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Pleavă met een snelle inworp. Beldeanu is nu in balbezit. Staręga onderschept slim de pass. Staręga geeft een lange en hoge pass. Sieczka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:1

20e minuut.
Staręga speelt de bal door. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă geeft een hoge lob. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:2

22e minuut.
Chochoľ geeft de bal voor. Klungelig pakt Morales Cuerva de bal. Morales Cuerva passt de bal zonder na te denken. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Morales Cuerva onderschept slim de pass. Morales Cuerva passt de bal zonder na te denken. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel. Codrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:3

37e minuut.
Niţescu rent richting de bal. Chochoľ verovert de bal door een tackle van achteren. Chochoľ passt de bal in één keer door. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Văduva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soimi 77%, Pontus Euxin 23%.
soimi - Pontus Euxin 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Gogean de bal. Pâslaru rent richting de bal. Morales Cuerva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morales Cuerva krijgt een gele kaart. Pâslaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drejan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Staręga met de inworp. Chochoľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochoľ passt de bal in één keer door. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel. Văduva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:4

55e minuut.
Nikiel controleert de bal met de borst. Nikiel passt de bal zonder na te denken. Sieczka rent richting de bal. Codrescu rent richting de bal. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:5

61e minuut.
Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva met een sublieme pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:6

64e minuut.
Niţescu rent richting de bal. Staręga verovert de bal door een tackle van achteren. Staręga probeert naar een medespeler te passen. Azevedo heeft problemen om de bal te vangen. Azevedo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel met een sublieme pass. Sieczka rent richting de bal. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Văduva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:7

71e minuut.
Morales Cuerva probeert naar een medespeler te passen. Chochoľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochoľ probeert naar een medespeler te passen. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Azevedo is nu in balbezit. Azevedo draait met de bal, schiet en ... Daar is Niţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Drejan rent richting de bal. Morales Cuerva is nu in balbezit. Morales Cuerva geeft een lange en hoge pass. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Cazangiu met een harde bal richting middenveld. Staręga kopt de bal weg. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Staręga geeft een hoge lob. Nikiel rent richting de bal. Nikiel geeft de bal voor. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Azevedo heeft problemen om de bal te vangen. Azevedo probeert naar een medespeler te passen. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soimi - Pontus Euxin 0:8

88e minuut.
Nikiel met een snelle inworp. Morales Cuerva rent richting de bal. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Sieczka kan de bal niet met de borst controleren. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. Văduva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soimi 82%, Pontus Euxin 18%.
soimi - Pontus Euxin 0:8