Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolhafészek C.S Viitorul Dragomiresti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş is nu in balbezit. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Verdeş rent richting de bal. Verdeş speelt de bal door. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sabou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sidea controleert de bal met de borst. Sidea geeft een hoge lob. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Inworp. Sabou met de inworp. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă schiet op doel. Paal! Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 54%, C.S Viitorul Dragomiresti 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolhafészek - C.S Viitorul Dragomiresti 0:0

50e minuut.
Sidea heeft problemen om de bal te vangen. Malancu is nu in balbezit. Malancu geeft een hoge lob. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Folea probeert naar een medespeler te passen. Gâlceavă rent richting de bal. Puiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puiu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Contra probeert naar een medespeler te passen. Folea kopt de bal weg. Puiu is nu in balbezit. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bocaş met een snelle inworp. Klungelig pakt Gâlceavă de bal. Gâlceavă passt de bal met de wreef. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ghiţescu met een snelle inworp. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă passt de bal met de wreef. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sidea speelt de bal door. Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Neag rent richting de bal. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - C.S Viitorul Dragomiresti 1:0

85e minuut.
Folea geeft de bal voor. Dodrescu is nu in balbezit. Onofraş verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 56%, C.S Viitorul Dragomiresti 44%.
Bolhafészek - C.S Viitorul Dragomiresti 1:0