Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolhafészek soimi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Sidea passt de bal zonder na te denken. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu schiet op doel. Văduva bokst de bal weg.

9e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Pâslaru speelt de bal door. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - soimi 0:1

15e minuut.
Dinu is nu in balbezit. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu geeft de bal voor. Turcu rent richting de bal. Turcu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene passt de bal met de wreef. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Dinu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinu speelt de bal door. Klungelig pakt Vlădulescu de bal. Vlădulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Codrescu passt de bal in één keer door. Dinu rent richting de bal. Dinu geeft een hoge lob. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - soimi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 58%, soimi 42%.
Bolhafészek - soimi 0:2

52e minuut.
Pâslaru geeft een lange en hoge pass. Turcu rent richting de bal. Puiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlădulescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dinu geeft de bal voor. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlădulescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vlădulescu kan niet meer verder spelen. Doboş komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pâslaru neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolhafészek - soimi 0:3

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Sidea de bal onder controle te krijgen. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dinu geeft een lange en hoge pass. Coşerea met een sublieme pass. Klungelig pakt Doboş de bal. Doboş schiet op doel. Coşerea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cazangiu kopt de bal weg. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman passt de bal zonder na te denken. Doboş is nu in balbezit. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Contra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolhafészek 52%, soimi 48%.
Bolhafészek - soimi 0:3