Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S Viitorul Dragomiresti Pontus Euxin
Normal Tactiek Sageata
34% Balbezit 66%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Gogean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mardan de bal. Nikiel met een sublieme pass. Sieczka rent richting de bal. Klungelig pakt Sieczka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:1

2e minuut.
Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Sieczka onderschept slim de pass. Sieczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:2

9e minuut.
Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Bucur de bal. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Anton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:3

11e minuut.
Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga geeft de bal voor. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka draait met de bal, schiet en ... Anton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Azevedo rent richting de bal. Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea maakt een afschuwelijke overtreding. Sieczka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sieczka kan niet meer verder spelen. Azevedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nikiel speelt de bal door. Morales Cuerva speelt de bal door. Azevedo rent richting de bal. Azevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gâlceavă is nu in balbezit. Chochoľ verovert de bal door een tackle van achteren. Chochoľ passt de bal zonder na te denken. Ghiţescu rent richting de bal. Staręga onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nikiel speelt de bal door. Klungelig pakt Azevedo de bal. Neag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azevedo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Morales Cuerva passt de bal in één keer door. Nikiel rent richting de bal. Nikiel passt de bal met de wreef. Azevedo rent richting de bal. Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 80%, Pontus Euxin 20%.
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:3

47e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel met een sublieme pass. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:4

54e minuut.
Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga onderschept slim de pass. Staręga speelt de bal door. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Azevedo rent richting de bal. Folea is nu in balbezit. Azevedo onderschept slim de pass. Azevedo draait met de bal, schiet en ... Anton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:5

69e minuut.
Chochoľ speelt de bal door. Azevedo heeft problemen om de bal te vangen. Malancu rent richting de bal. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:6

70e minuut.
Gadecki onderschept slim de pass. Gadecki geeft de bal voor. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo onderschept slim de pass. Azevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Anton met een harde bal richting middenveld. Morales Cuerva kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucur de bal. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Staręga rent richting de bal. Staręga schiet op doel. Anton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chochoľ met een sublieme pass. Staręga rent richting de bal. Staręga geeft de bal voor. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Viitorul Dragomiresti 72%, Pontus Euxin 28%.
C.S Viitorul Dragomiresti - Pontus Euxin 0:7