Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul CF SGANG FAST UNION
CORV Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


6e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ursache kan de bal niet met de borst controleren. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold met een sublieme pass. Klungelig pakt Saar de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Doeltrap. Alexandrescu trapt de bal weg. Melgar kopt de bal weg. Saar controleert de bal met de borst. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 1:0

23e minuut.
Ursache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frýba met een snelle inworp. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice onderschept slim de pass. Sorice passt de bal zonder na te denken. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hausman met een sublieme pass. Sike met een sublieme pass. Stângă is nu in balbezit. Stângă geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saar de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar passt de bal zonder na te denken. Herold met een sublieme pass. Velicu rent richting de bal. Velicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Diaconu kopt de bal weg. Ursache probeert de bal aan de voet te houden. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 2:0

42e minuut.
Herold passt de bal in één keer door. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stângă krijgt een gele kaart. Saar raakt geblesseerd tijdens het duel. Saar neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 37%, SGANG FAST UNION 63%.
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 3:0

46e minuut.
Frýba verovert de bal door een tackle van achteren. Frýba speelt de bal door. Velicu heeft problemen om de bal te vangen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 4:0

48e minuut.
Velicu passt de bal met de wreef. Sike rent richting de bal. Sike passt de bal met de wreef. Saar rent richting de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Herold rent richting de bal. Herold passt de bal zonder na te denken. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel. Alexandrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 5:0

58e minuut.
Herold passt de bal zonder na te denken. Melgar rent richting de bal. Melgar met een sublieme pass. Frýba bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Frýba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przystupa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Herold kopt de bal weg. Velicu is nu in balbezit. Velicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Melgar probeert naar een medespeler te passen. Sike bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike speelt de bal door. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Boc passt de bal met de wreef. Siperco rent richting de bal. Siperco speelt de bal door. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 6:0

77e minuut.
Herold met een sublieme pass. Sorice geeft de bal voor. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 7:0

83e minuut.
Sorice onderschept slim de pass. Sorice probeert naar een medespeler te passen. Herold is nu in balbezit. Herold geeft een lange en hoge pass. Saar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Alexandrescu trapt de bal weg van het doel. Melgar kopt de bal weg. Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 8:0

90e minuut.
Herold probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Velicu de bal. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Velicu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 15%, SGANG FAST UNION 85%.
Corvinul CF - SGANG FAST UNION 8:0