Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIRCEA marius
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciurba de bal. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIRCEA - marius 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Pungă de bal. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu passt de bal in één keer door. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Grozăvescu kopt de bal weg. Mălăiescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel. Gugu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIRCEA 48%, marius 52%.
MIRCEA - marius 1:0

49e minuut.
Peţeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu passt de bal in één keer door. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Şofariu rent richting de bal. Şofariu met een sublieme pass. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin is nu in balbezit. Lovin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Chiţulescu is nu in balbezit. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu begaat een overtreding. Chiţulescu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ciurba geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stângă de bal onder controle te krijgen. Stângă met een sublieme pass. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIRCEA 56%, marius 44%.
MIRCEA - marius 1:0