Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR 1907 Cluj ANDREI FC 2015
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Rudeanu geeft de bal voor. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj - ANDREI FC 2015 1:0

16e minuut.
Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu begaat een overtreding. Gheorghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gheorghe met een snel genomen vrije trap. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca onderschept slim de pass. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel geeft de bal voor. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu begaat een overtreding. Ivancioiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ivancioiu kan niet meer verder spelen. Cilibeanu komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Cilibeanu onderschept slim de pass. Cilibeanu passt de bal zonder na te denken. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Balogh geeft een hoge lob. Inworp. Tararache met een snelle inworp. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe geeft een lange en hoge pass. Alexe bokst de bal weg.

36e minuut.
Rudeanu onderschept slim de pass. Rudeanu probeert naar een medespeler te passen. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj - ANDREI FC 2015 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj 36%, ANDREI FC 2015 64%.
CFR 1907 Cluj - ANDREI FC 2015 2:0

69e minuut.
Cilibeanu rent richting de bal. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu geeft een hoge lob. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rudeanu met de inworp. Năsosu is nu in balbezit. Cilibeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cilibeanu krijgt een gele kaart. Năsosu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Năsosu kan niet meer verder spelen. Ioanid komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Plesca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tararache rent richting de bal. Ştrudel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştrudel krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Neagoe passt de bal in één keer door. Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu passt de bal zonder na te denken. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbanescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Mirancea trapt de bal weg van het doel. Bădiţă kopt de bal weg. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj - ANDREI FC 2015 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj 53%, ANDREI FC 2015 47%.
CFR 1907 Cluj - ANDREI FC 2015 3:0