Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul CF MIRCEA
CORV Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten weak
average Passen weak
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Anghelache met een sublieme pass. Saar is nu in balbezit. Saar passt de bal zonder na te denken. Velicu is nu in balbezit. Velicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Herold passt de bal met de wreef. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saar neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - MIRCEA 1:0

16e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu onderschept slim de pass. Velicu passt de bal met de wreef. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - MIRCEA 2:0

19e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Velicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu schiet op doel. Vlad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Turcanu de bal. Turcanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorice met de inworp. Saar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - MIRCEA 3:0

24e minuut.
Varga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sorice met een snelle inworp. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold met een sublieme pass. Velicu is nu in balbezit. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - MIRCEA 4:0

32e minuut.
Sorice met de inworp. Herold probeert de bal met de borst te controleren. Herold met een sublieme pass. Velicu is nu in balbezit. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sike geeft een hoge lob. Căruţaşu kopt de bal weg. Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

41e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Sike geeft de bal voor. Saar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - MIRCEA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 20%, MIRCEA 80%.
Corvinul CF - MIRCEA 5:0

47e minuut.
Peţeanu kopt de bal weg. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Sorice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Velicu onderschept slim de pass. Velicu geeft een lange en hoge pass. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - MIRCEA 6:0

75e minuut.
Creangă rent richting de bal. Creangă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sike met de inworp. Velicu geeft de bal voor. Vlad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - MIRCEA 7:0

82e minuut.
Saar is nu in balbezit. Saar passt de bal met de wreef. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu onderschept slim de pass. Velicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sike met een snelle inworp. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold verovert de bal door een tackle van achteren. Herold geeft een hoge lob. Saar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 31%, MIRCEA 69%.
Corvinul CF - MIRCEA 7:0