Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul CF marius
CORV Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Met opzet legt Elyıkar zijn tegenspeler op de grond. Iscru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciurba met een snel genomen vrije trap. Magagnin kopt de bal weg. Grozăvescu heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Militaru is nu in balbezit. Sorice verovert de bal door een tackle van achteren. Sorice probeert naar een medespeler te passen. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - marius 1:0

23e minuut.
Sorice speelt de bal door. Elyıkar rent richting de bal. Elyıkar met een sublieme pass. Vodenac rent richting de bal. Vodenac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - marius 2:0

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sorice zal de hoekschop nemen. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iscru de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tabor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac haalt uit met een fantastische trap. Negreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - marius 3:0

29e minuut.
Şofariu passt de bal zonder na te denken. Iscru probeert de bal met de borst te controleren. Vodenac rent richting de bal. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu draait met de bal, schiet en ... Negreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu rent richting de bal. Ciurba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grozăvescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vodenac neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - marius 4:0

42e minuut.
Vodenac rent richting de bal. Vodenac met een sublieme pass. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu draait met de bal, schiet en ... Negreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 37%, marius 63%.
Corvinul CF - marius 4:0

53e minuut.
Grozăvescu passt de bal in één keer door. Elyıkar rent richting de bal. Elyıkar passt de bal in één keer door. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac schiet op doel. Negreanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice verovert de bal door een tackle van achteren. Sorice speelt de bal door. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Banasiuk geeft een lange en hoge pass. Vodenac kopt de bal weg. Grozăvescu heeft problemen om de bal te vangen. Grozăvescu schiet op doel. Negreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - marius 5:0

74e minuut.
Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap. Ciurba probeert de bal aan de voet te houden. Sorice rent richting de bal. Sorice geeft de bal voor. Elyıkar kopt de bal weg. Negreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pungă onderschept slim de pass. Iscru is nu in balbezit. Sorice onderschept slim de pass. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - marius 6:0

82e minuut.
Pungă passt de bal in één keer door. Grozăvescu kan de bal niet met de borst controleren. Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Banasiuk de bal onder controle te krijgen. Lovin rent richting de bal. Lovin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 26%, marius 74%.
Corvinul CF - marius 6:0