Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*U* Craiova CFR 1907 Cluj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea is nu in balbezit. Serbanescu rent richting de bal. Serbanescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boroi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nechită met een snelle inworp. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hudureanu passt de bal met de wreef. Burlan is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Hudureanu onderschept slim de pass. Hudureanu schiet op doel. Alexe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciobănescu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cazacu met een sublieme pass. Hudureanu is nu in balbezit. Smiorcăilă begaat een overtreding. Smiorcăilă krijgt een gele kaart. Hudureanu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hudureanu kan niet meer verder spelen. Sima komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *U* Craiova 41%, CFR 1907 Cluj 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*U* Craiova - CFR 1907 Cluj 0:0

47e minuut.
Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbanescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cioropina bokst de bal weg.

49e minuut.
Petre is nu in balbezit. Boroi begaat een overtreding. Petre raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazacu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balogh rent richting de bal. Burlan rent richting de bal. Burlan schiet op doel. Alexe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Smiorcăilă speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Sima rent richting de bal. Sima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi geeft een lange en hoge pass. Nechită probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cazacu speelt de bal door. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi met een sublieme pass. Daar is Burlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Sima passt de bal zonder na te denken. Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Burlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Sima is nu in balbezit. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima rent richting de bal. Sima draait met de bal, schiet en ... Alexe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
*U* Craiova - CFR 1907 Cluj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *U* Craiova 39%, CFR 1907 Cluj 61%.
*U* Craiova - CFR 1907 Cluj 1:0