Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR 1907 Cluj *U* Craiova
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă speelt de bal door. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbanescu verovert de bal door een tackle van achteren. Serbanescu schiet op doel. Cioropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 1907 Cluj - *U* Craiova 1:0

34e minuut.
Burlan passt de bal zonder na te denken. Serbanescu rent richting de bal. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu onderschept slim de pass. Serbanescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Rudeanu probeert naar een medespeler te passen. Păltânea is nu in balbezit. Serbanescu onderschept slim de pass. Serbanescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj 54%, *U* Craiova 46%.
CFR 1907 Cluj - *U* Craiova 1:0

46e minuut.
Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu onderschept slim de pass. Hudureanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cazacu passt de bal met de wreef. Burlan rent richting de bal. Balogh is nu in balbezit. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 1907 Cluj 62%, *U* Craiova 38%.
CFR 1907 Cluj - *U* Craiova 1:0