Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul CF *U* Craiova
CORV Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 19
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


11e minuut.
Marga is nu in balbezit. Marga geeft een lange en hoge pass. Melgar kopt de bal weg. Saar is nu in balbezit. Saar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - *U* Craiova 1:0

12e minuut.
Burlan met een sublieme pass. Daar is Hudureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudureanu passt de bal in één keer door. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sike passt de bal met de wreef. Melgar is nu in balbezit. Melgar passt de bal zonder na te denken. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Melgar speelt de bal door. Sike bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike passt de bal in één keer door. Saar rent richting de bal. Saar geeft een lange en hoge pass. Cioropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Melgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herold geeft een lange en hoge pass. Daar is Vodenac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodenac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - *U* Craiova 2:0

24e minuut.
Vodenac is nu in balbezit. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold met een sublieme pass. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - *U* Craiova 3:0

26e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar verovert de bal door een tackle van achteren. Saar speelt de bal door. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Melgar geeft een hoge lob. Vodenac kopt de bal weg. Marga heeft problemen om de bal te vangen. Saar rent richting de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - *U* Craiova 4:0

44e minuut.
Nechită passt de bal met de wreef. Anghelache speelt de bal door. Sike speelt de bal door. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 32%, *U* Craiova 68%.
Corvinul CF - *U* Craiova 4:0

57e minuut.
Serbanescu rent richting de bal. Anghelache verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelache passt de bal zonder na te denken. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold probeert naar een medespeler te passen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ... Carp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Melgar kan de bal niet met de borst controleren. Herold rent richting de bal. Herold passt de bal zonder na te denken. Daar is Carp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sorice speelt de bal door. Saar is nu in balbezit. Saar geeft een hoge lob. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - *U* Craiova 5:0

76e minuut.
Serbanescu is nu in balbezit. Herold onderschept slim de pass. Herold speelt de bal door. Sike rent richting de bal. Sike geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sike met een sublieme pass. Herold heeft problemen om de bal te vangen. Serbanescu is nu in balbezit. Herold onderschept slim de pass. Herold geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sike bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike geeft de bal voor. Klungelig pakt Marga de bal. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 24%, *U* Craiova 76%.
Corvinul CF - *U* Craiova 5:0