Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIRCEA ANDREI FC 2015
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Varga probeert naar een medespeler te passen. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MIRCEA - ANDREI FC 2015 0:1

13e minuut.
Eftimescu is nu in balbezit. Grozăvescu rent richting de bal. Eftimescu begaat een overtreding. Eftimescu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Grozăvescu onderschept slim de pass. Grozăvescu geeft de bal voor. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIRCEA - ANDREI FC 2015 1:1

37e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Chiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIRCEA 47%, ANDREI FC 2015 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIRCEA - ANDREI FC 2015 1:1

49e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stângă de bal onder controle te krijgen. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MIRCEA - ANDREI FC 2015 1:2

69e minuut.
Turcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Turcanu geeft een lange en hoge pass. Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Vlad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MIRCEA - ANDREI FC 2015 1:3

74e minuut.
Klungelig pakt Plesca de bal. Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Turcanu onderschept slim de pass. Turcanu speelt de bal door. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIRCEA - ANDREI FC 2015 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIRCEA 48%, ANDREI FC 2015 52%.
MIRCEA - ANDREI FC 2015 2:3