Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marius CFR 1907 Cluj
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru geeft de bal voor. Ciora heeft problemen om de bal te vangen. Militaru rent richting de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ... Alexe bokst de bal weg.

3e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Balogh geeft een hoge lob. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ciora is nu in balbezit. Şofariu rent richting de bal. Ciora maakt een afschuwelijke overtreding. Şofariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gugu met een snel genomen vrije trap. Alexe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lovin rent richting de bal. Lovin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marius - CFR 1907 Cluj 1:0

11e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă passt de bal zonder na te denken. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cordeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gugu is nu in balbezit. Gugu geeft de bal voor. Lovin is nu in balbezit. Lovin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu onderschept slim de pass. Cordeanu probeert naar een medespeler te passen. Lovin is nu in balbezit. Lovin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Teodorovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ninoiu rent richting de bal. Ninoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Serbanescu de bal. Serbanescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marius - CFR 1907 Cluj 1:1

26e minuut.
Serbanescu passt de bal in één keer door. Daar is Mălăiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iscru is nu in balbezit. Serbanescu verovert de bal door een tackle van achteren. Serbanescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici met een sublieme pass. Şofariu heeft problemen om de bal te vangen. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Alexe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Iscru speelt de bal door. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici rent richting de bal. Lovin verovert de bal door een tackle van achteren. Lovin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Smiorcăilă met een snelle inworp. Rudeanu heeft problemen om de bal te vangen. Iscru is nu in balbezit. Rudeanu onderschept slim de pass. Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Negreanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Smiorcăilă geeft de bal voor. Ninoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Militaru probeert naar een medespeler te passen. Lovin is nu in balbezit. Lovin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Teodorovici is nu in balbezit. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu passt de bal in één keer door. Lovin is nu in balbezit. Lovin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marius 40%, CFR 1907 Cluj 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marius - CFR 1907 Cluj 1:1

47e minuut.
Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba speelt de bal door. Ciora rent richting de bal. Militaru verovert de bal door een tackle van achteren. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Iscru passt de bal zonder na te denken. Balogh is nu in balbezit. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu schiet op doel. Alexe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Moldoveanu is nu in balbezit. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu met een sublieme pass. Lovin is nu in balbezit. Lovin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ivancioiu passt de bal met de wreef. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Cordeanu met een snelle inworp. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel. Alexe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marius - CFR 1907 Cluj 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marius 24%, CFR 1907 Cluj 76%.
marius - CFR 1907 Cluj 2:1