Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGANG FAST UNION *U* Craiova
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Cazacu met een sublieme pass. Ciupitu is nu in balbezit. Cazacu is nu in balbezit. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cioropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Păltânea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morariu rent richting de bal. Păltânea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Păltânea krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ciobănescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Burlan de bal. Guţu is nu in balbezit. Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Burlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 50%, *U* Craiova 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGANG FAST UNION - *U* Craiova 0:0

66e minuut.
Hudureanu rent richting de bal. Hudureanu speelt de bal door. Burlan is nu in balbezit. Burlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - *U* Craiova 0:1

80e minuut.
Hudureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudureanu is nu in balbezit. Burlan rent richting de bal. Burlan schiet op doel. Alexandrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vîlcu trapt de bal weg. Nechită rent richting de bal. Nechită geeft de bal voor. Burlan springt en kopt de bal. Alexandrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carp kopt de bal weg. Ciupitu rent richting de bal. Met opzet legt Serbanescu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Serbanescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Serbanescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 39%, *U* Craiova 61%.
SGANG FAST UNION - *U* Craiova 0:1