Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*U* Craiova MIRCEA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Zaharia passt de bal met de wreef. Carp rent richting de bal. Carp geeft een hoge lob. Milosteanu kopt de bal weg. Carp heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Stângă geeft een hoge lob. Inworp. Petre met de inworp. Hudureanu rent richting de bal. Hudureanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Peţeanu onderschept slim de pass. Peţeanu passt de bal met de wreef. Carp is nu in balbezit. Chiţulescu onderschept slim de pass. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... Cioropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Turcanu rent richting de bal. Burlan onderschept slim de pass. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu haalt uit met een fantastische trap. Vlad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Cazacu de bal. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*U* Craiova - MIRCEA 0:1

33e minuut.
Creangă met een harde bal richting middenveld. Peţeanu kopt de bal weg. Carp heeft problemen om de bal te vangen. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*U* Craiova - MIRCEA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *U* Craiova 56%, MIRCEA 44%.
*U* Craiova - MIRCEA 0:2

47e minuut.
Carp passt de bal in één keer door. Sima is nu in balbezit. Peţeanu met een sublieme pass. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Milosteanu geeft een hoge lob. Căruţaşu kopt de bal weg. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... Carp probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ciobănescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Căruţaşu de bal onder controle te krijgen. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu geeft een hoge lob. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Varga geeft een hoge lob. Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *U* Craiova 41%, MIRCEA 59%.
*U* Craiova - MIRCEA 0:2