Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIRCEA *U* Craiova
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Păltânea. Chirmuş moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chirmuş kan niet meer verder spelen. Latovlevici komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Hudureanu passt de bal in één keer door. Burlan rent richting de bal. Varga is nu in balbezit. Burlan onderschept slim de pass. Burlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu passt de bal met de wreef. Păltânea rent richting de bal. Peţeanu onderschept slim de pass. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu onderschept slim de pass. Peţeanu met een sublieme pass. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIRCEA - *U* Craiova 1:0

37e minuut.
Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu passt de bal in één keer door. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici passt de bal met de wreef. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan schiet op doel. Vlad probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIRCEA 46%, *U* Craiova 54%.
MIRCEA - *U* Craiova 1:0

53e minuut.
Păltânea controleert de bal met de borst. Păltânea geeft een lange en hoge pass. Stângă rent richting de bal. Petre verovert de bal door een tackle van achteren. Petre geeft een hoge lob. Vlad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cazacu de bal. Cazacu met een sublieme pass. Daar is Burlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Latovlevici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga speelt de bal door. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grozăvescu geeft een lange en hoge pass. Păltânea is nu in balbezit. Chiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap. Cioropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIRCEA 57%, *U* Craiova 43%.
MIRCEA - *U* Craiova 1:0