Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDREI FC 2015 Corvinul CF
Normal Tactiek CORV
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 30.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Inworp. Sorice met een snelle inworp. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Grozăvescu rent richting de bal. Elyıkar rent richting de bal. Elyıkar passt de bal met de wreef. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu schiet op doel. Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREI FC 2015 - Corvinul CF 0:1

18e minuut.
Banasiuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bădiţă de bal. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Elyıkar onderschept slim de pass. Elyıkar passt de bal met de wreef. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREI FC 2015 - Corvinul CF 0:2

30e minuut.
Plesca geeft een hoge lob. Tararache kopt de bal weg. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Petrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grozăvescu. Grozăvescu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Eftimescu speelt de bal door. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Bădoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREI FC 2015 - Corvinul CF 1:2

42e minuut.
Tararache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fadl probeert naar een medespeler te passen. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREI FC 2015 - Corvinul CF 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREI FC 2015 70%, Corvinul CF 30%.
ANDREI FC 2015 - Corvinul CF 1:3

50e minuut.
Catalan rent richting de bal. Vodenac onderschept slim de pass. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Catalan geeft een hoge lob. Anghelache kopt de bal weg. Plesca is nu in balbezit. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Elyıkar heeft problemen om de bal te vangen. Elyıkar probeert naar een medespeler te passen. Anghelache kan de bal niet met de borst controleren. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREI FC 2015 81%, Corvinul CF 19%.
ANDREI FC 2015 - Corvinul CF 1:3