Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul CF ANDREI FC 2015
CORV Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 16.9
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Catalan is nu in balbezit. Catalan geeft een hoge lob. Sike rent richting de bal. Sike geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Herold rent richting de bal. Năsosu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melgar komt bij de bal en schiet. Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Melgar onderschept slim de pass. Melgar passt de bal in één keer door. Herold probeert naar een medespeler te passen. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Catalan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Melgar met een sublieme pass. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Saar rent richting de bal. Saar geeft de bal voor. Daar is Catalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 1:0

24e minuut.
Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu geeft de bal voor. Herold kopt de bal weg. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Herold verovert de bal door een tackle van achteren. Herold speelt de bal door. Saar is nu in balbezit. Saar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache passt de bal met de wreef. Daar is Sike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sike geeft de bal voor. Saar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 2:0

35e minuut.
Herold passt de bal in één keer door. Vodenac is nu in balbezit. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 3:0

43e minuut.
Sike passt de bal zonder na te denken. Saar heeft problemen om de bal te vangen. Herold is nu in balbezit. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 25%, ANDREI FC 2015 75%.
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 3:0

47e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Daar is Saar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar passt de bal met de wreef. Vodenac rent richting de bal. Vodenac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 4:0

51e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Vodenac passt de bal met de wreef. Herold is nu in balbezit. Herold heeft problemen om de bal te vangen. Herold schiet op doel. Sorice geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Neagoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache passt de bal zonder na te denken. Daar is Sike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sike geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Melgar speelt de bal door. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Herold onderschept slim de pass. Herold passt de bal zonder na te denken. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Herold probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saar de bal. Saar speelt de bal door. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 5:0

72e minuut.
Vodenac rent richting de bal. Sike is nu in balbezit. Sike geeft een lange en hoge pass. Saar is nu in balbezit. Saar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bădiţă geeft een hoge lob. Sike heeft problemen om de bal te vangen. Sike met een sublieme pass. Klungelig pakt Vodenac de bal. Vodenac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saar heeft problemen om de bal te vangen. Mirancea speelt de bal door. Melgar met een sublieme pass. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 6:0

84e minuut.
Melgar passt de bal zonder na te denken. Herold rent richting de bal. Herold speelt de bal door. Klungelig pakt Saar de bal. Saar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mirancea speelt de bal door. Melgar kopt de bal weg. Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saar rent richting de bal. Saar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 7:0

88e minuut.
Vodenac passt de bal zonder na te denken. Daar is Herold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herold met een sublieme pass. Klungelig pakt Saar de bal. Saar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul CF 10%, ANDREI FC 2015 90%.
Corvinul CF - ANDREI FC 2015 7:0