Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGANG FAST UNION CFR 1907 Cluj
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Şerban de bal. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu schiet op doel. Alexandrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă geeft de bal voor. Ivancioiu is nu in balbezit. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbanescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu onderschept slim de pass. Teodorovici begaat een overtreding. Teodorovici krijgt een gele kaart. Ciupitu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ursache zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - CFR 1907 Cluj 1:0

21e minuut.
Mazilu passt de bal zonder na te denken. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ciora moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ciora schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Siperco met een snelle inworp. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu passt de bal in één keer door. Mazilu rent richting de bal. Mazilu draait met de bal, schiet en ... Alexe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 51%, CFR 1907 Cluj 49%.
SGANG FAST UNION - CFR 1907 Cluj 1:0

46e minuut.
Serbanescu passt de bal met de wreef. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel speelt de bal door. Klungelig pakt Ciupitu de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alexandrescu niet meer kan verder spelen. Cristache komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - CFR 1907 Cluj 2:0

72e minuut.
Teodorovici passt de bal met de wreef. Ciupitu rent richting de bal. Smiorcăilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smiorcăilă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 40%, CFR 1907 Cluj 60%.
SGANG FAST UNION - CFR 1907 Cluj 2:0