Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dacia Braila MIRCEA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga passt de bal in één keer door. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Beldeanu is nu in balbezit. Chiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Varga is nu in balbezit. Brocea onderschept slim de pass. Ioan rent richting de bal. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Braila - MIRCEA 1:0

25e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Peţeanu onderschept slim de pass. Peţeanu met een sublieme pass. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dacia Braila - MIRCEA 1:1

30e minuut.
Grozăvescu kopt de bal weg. Peţeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buhănescu is nu in balbezit. Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu geeft een hoge lob. Magiun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Braila - MIRCEA 1:2

40e minuut.
Varga geeft een hoge lob. Bârlea is nu in balbezit. Chiţulescu begaat een overtreding. Chiţulescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Braila 43%, MIRCEA 57%.
Dacia Braila - MIRCEA 1:2

61e minuut.
Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Căruţaşu geeft een hoge lob. Daar is Bârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu schiet op doel. Magiun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Braila - MIRCEA 1:3

64e minuut.
Bârlea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milosteanu met de inworp. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu geeft een hoge lob. Magiun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Braila - MIRCEA 1:4

81e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal met de wreef. Chiţulescu is nu in balbezit. Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Braila - MIRCEA 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Braila 53%, MIRCEA 47%.
Dacia Braila - MIRCEA 1:5