Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGANG FAST UNION ANDREI FC 2015
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Neagoe rent richting de bal. Neagoe met een sublieme pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Alexandrescu bokst de bal weg.

9e minuut.
Ursache rent richting de bal. Tararache onderschept slim de pass. Tararache met een sublieme pass. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu met een sublieme pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Ciupitu rent richting de bal. Bădoiu is nu in balbezit. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ciupitu passt de bal met de wreef. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă speelt de bal door. Mazilu rent richting de bal. Mazilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - ANDREI FC 2015 1:0

36e minuut.
Bădoiu is nu in balbezit. Ciupitu onderschept slim de pass. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 38%, ANDREI FC 2015 62%.
SGANG FAST UNION - ANDREI FC 2015 1:0

63e minuut.
Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu geeft een lange en hoge pass. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SGANG FAST UNION - ANDREI FC 2015 1:1

63e minuut.
Neagoe heeft problemen om de bal te vangen. Pâslariu rent richting de bal. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu rent richting de bal. Mazilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - ANDREI FC 2015 2:1

81e minuut.
Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Siperco rent richting de bal. Bădiţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siperco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciupitu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - ANDREI FC 2015 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 50%, ANDREI FC 2015 50%.
SGANG FAST UNION - ANDREI FC 2015 3:1