Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripensia Timisoara 1928 Nursit Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Spătariu verovert de bal door een tackle van achteren. Spătariu met een sublieme pass. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Guran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia Timisoara 1928 - Nursit Fc 1:0

11e minuut.
Prodan speelt de bal door. Chiţu is nu in balbezit. Turcu probeert naar een medespeler te passen. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Chiţu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godri de bal. Lascu rent richting de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia Timisoara 1928 - Nursit Fc 2:0

30e minuut.
Scânteianu geeft een lange en hoge pass. Daar is Grecescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu met een sublieme pass. Daar is Spătariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spătariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Chiţu passt de bal zonder na te denken. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu is nu in balbezit. Lascu onderschept slim de pass. Lascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Grecescu met een snelle inworp. Turcu rent richting de bal. Turcu geeft een hoge lob. Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia Timisoara 1928 48%, Nursit Fc 52%.
Ripensia Timisoara 1928 - Nursit Fc 2:0

52e minuut.
Pietreanu met een sublieme pass. Sulea is nu in balbezit. Sulea geeft een hoge lob. Lascu is nu in balbezit. Lascu draait met de bal, schiet en ... Guran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Spătariu passt de bal zonder na te denken. Turcu is nu in balbezit. Lascu onderschept slim de pass. Lascu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Prodan geeft een lange en hoge pass. Lovin kopt de bal weg. Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Butulescu rent richting de bal. Butulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia Timisoara 1928 47%, Nursit Fc 53%.
Ripensia Timisoara 1928 - Nursit Fc 2:0