Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
forestieru Ripensia Timisoara 1928
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Crăcan geeft een hoge lob. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu passt de bal in één keer door. Daar is Lascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău passt de bal in één keer door. Bendea rent richting de bal. Bendea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
forestieru - Ripensia Timisoara 1928 1:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Burcă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varlan komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Klungelig pakt Boldiş de bal. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea geeft een lange en hoge pass. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Chiţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţu passt de bal in één keer door. Lascu rent richting de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Ţigănaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
forestieru - Ripensia Timisoara 1928 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: forestieru 45%, Ripensia Timisoara 1928 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
forestieru - Ripensia Timisoara 1928 1:1

50e minuut.
Ilie met de inworp. Crăcan rent richting de bal. Trâmbiţaş maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Trâmbiţaş moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trâmbiţaş schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Ferestrău is nu in balbezit. Chiţu onderschept slim de pass. Chiţu passt de bal met de wreef. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mereuţă geeft de bal voor. Inworp. Boldiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Bendea rent richting de bal. Bendea schiet op doel. Lungulescu geeft de bal voor. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: forestieru 59%, Ripensia Timisoara 1928 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
forestieru - Ripensia Timisoara 1928 1:1