Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nursit Fc F.C GEORGE CLUB SOCCER
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Prodan speelt de bal door. Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă schiet op doel. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu schiet op doel. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nursit Fc - F.C GEORGE CLUB SOCCER 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocăneală met een snelle inworp. Cocei rent richting de bal. Cocei geeft een hoge lob. Vulpeşean krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gruia geeft de bal voor. Inworp. Mergiu met een snelle inworp. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Turcu heeft problemen om de bal te vangen. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru passt de bal zonder na te denken. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Prodan probeert naar een medespeler te passen. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu geeft een lange en hoge pass. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nursit Fc - F.C GEORGE CLUB SOCCER 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nursit Fc 36%, F.C GEORGE CLUB SOCCER 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nursit Fc - F.C GEORGE CLUB SOCCER 1:1

49e minuut.
Prodan geeft een hoge lob. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu haalt uit met een fantastische trap. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nursit Fc - F.C GEORGE CLUB SOCCER 2:1

54e minuut.
Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Prodan speelt de bal door. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Turcu onderschept slim de pass. Turcu geeft een hoge lob. Butulescu rent richting de bal. Butulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nursit Fc 34%, F.C GEORGE CLUB SOCCER 66%.
Nursit Fc - F.C GEORGE CLUB SOCCER 2:1