Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
forestieru Fcsb77
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Boldiş met een sublieme pass. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac begaat een overtreding. Coinac krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Teodorescu met een sublieme pass. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama passt de bal in één keer door. Daar is Măldărăşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măldărăşanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Burcă met de inworp. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş geeft een hoge lob. Botezan is nu in balbezit. Botezan schiet op doel. De bal raakt de paal. Hurduc bokst de bal weg.

15e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş met een sublieme pass. Coinac is nu in balbezit. Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Teodosiu onderschept slim de pass. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac rent richting de bal. Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Ferestrău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Coinac probeert naar een medespeler te passen. Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru probeert naar een medespeler te passen. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Teodosiu speelt de bal door. Bendea is nu in balbezit. Ferestrău rent richting de bal. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: forestieru 42%, Fcsb77 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
forestieru - Fcsb77 0:0

58e minuut.
Coinac geeft de bal voor. Daar is Hârleşteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iupceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Teodosiu passt de bal met de wreef. Coinac is nu in balbezit. Coinac passt de bal met de wreef. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
forestieru - Fcsb77 0:1

77e minuut.
Hârleşteanu geeft een hoge lob. Inworp. Teodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu schiet op doel. Ţigănaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
forestieru - Fcsb77 0:2

81e minuut.
Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coinac raakt geblesseerd tijdens het duel. Coinac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
forestieru - Fcsb77 0:3

83e minuut.
Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş geeft de bal voor. Bendea rent richting de bal. Bendea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
forestieru - Fcsb77 1:3

89e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu onderschept slim de pass. Vasilescu geeft een hoge lob. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
forestieru - Fcsb77 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: forestieru 52%, Fcsb77 48%.
forestieru - Fcsb77 1:4