Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CRAIOVA MAXIMA 2010 FCLiverpool
sds-ok Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 19.5
goed Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Floricioiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roman komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Kukonja met een harde bal richting middenveld. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu passt de bal in één keer door. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Filantropol met een sublieme pass. Swissa heeft problemen om de bal te vangen. Swissa probeert naar een medespeler te passen. Kustudić rent richting de bal. Kustudić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Milik geeft de bal voor. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kustudić. Kustudić krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Swissa kan de bal niet met de borst controleren. Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu passt de bal in één keer door. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRAIOVA MAXIMA 2010 - FCLiverpool 0:1

35e minuut.
Milik speelt de bal door. Apostu rent richting de bal. Bădescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apostu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Apostu kan niet meer verder spelen. Băluş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRAIOVA MAXIMA 2010 56%, FCLiverpool 44%.
FC CRAIOVA MAXIMA 2010 - FCLiverpool 0:1

53e minuut.
Troncea kopt de bal weg. Băluş probeert de bal aan de voet te houden. Stănciulescu rent richting de bal. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. Mesaroş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Belcea rent richting de bal. Swissa onderschept slim de pass. Swissa probeert naar een medespeler te passen. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Filantropol rent richting de bal. Filantropol passt de bal met de wreef. Daar is Kustudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CRAIOVA MAXIMA 2010 - FCLiverpool 1:1

71e minuut.
Filantropol met de inworp. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu passt de bal in één keer door. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRAIOVA MAXIMA 2010 - FCLiverpool 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRAIOVA MAXIMA 2010 44%, FCLiverpool 56%.
FC CRAIOVA MAXIMA 2010 - FCLiverpool 2:1