Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
celtc Extazzy Team
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Vlada rent richting de bal. Vlada geeft de bal voor. Minea probeert naar een medespeler te passen. Amânar rent richting de bal. Amânar schiet op doel. Bostan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rădescu speelt de bal door. Catinca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manu. Catinca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celtc 61%, Extazzy Team 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
celtc - Extazzy Team 0:0

47e minuut.
Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu onderschept slim de pass. Preotu speelt de bal door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
celtc - Extazzy Team 0:1

54e minuut.
Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean geeft een hoge lob. Preotu kopt de bal weg. Daar is Geană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Preotu met een sublieme pass. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu passt de bal met de wreef. Geană rent richting de bal. Geană haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fierbânţeanu met een snelle inworp. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar geeft een lange en hoge pass. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
celtc - Extazzy Team 1:1

71e minuut.
Geană rent richting de bal. Amânar onderschept slim de pass. Amânar speelt de bal door. Godri rent richting de bal. Godri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ielcean geeft een hoge lob. Inworp. Manu met een snelle inworp. Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu geeft de bal voor. Gociu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bailescu de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manu neemt de hoekschop. Geană rent richting de bal. Geană draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vlada probeert de bal aan de voet te houden. Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu passt de bal in één keer door. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Creţescu geeft de bal voor. Cosmescu met een sublieme pass. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Geană is nu in balbezit. Geană draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celtc 57%, Extazzy Team 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
celtc - Extazzy Team 1:1