Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPREMI FC Steau Bucuresti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva passt de bal zonder na te denken. Prisecari rent richting de bal. Prisecari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu onderschept slim de pass. Vlădulescu is nu in balbezit. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - Steau Bucuresti 1:0

35e minuut.
Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu passt de bal in één keer door. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... Gogean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - Steau Bucuresti 2:0

36e minuut.
Prisecari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varlot komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Martinovici passt de bal zonder na te denken. Petriş is nu in balbezit. Petriş geeft de bal voor. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Gogean bokst de bal weg.

38e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Varlot verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Varlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - Steau Bucuresti 2:1

42e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Bodea probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Gogean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - Steau Bucuresti 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 61%, Steau Bucuresti 39%.
SUPREMI FC - Steau Bucuresti 3:1

68e minuut.
Manolescu is nu in balbezit. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu geeft een lange en hoge pass. Varlot rent richting de bal. Varlot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - Steau Bucuresti 3:2

87e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Voiculescu de bal. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voiculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Voiculescu geeft een hoge lob. Stegaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 51%, Steau Bucuresti 49%.
SUPREMI FC - Steau Bucuresti 3:2