Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sat nou2 FC OTELUL GALAI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Caragiale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Gheorghiu probeert naar een medespeler te passen. Gridean rent richting de bal. Gridean geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 1:0

8e minuut.
Pletosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popovici komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Georgescu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Georgescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Tufeanu kopt de bal weg. Inworp. Caragiale met de inworp. Geantă geeft een lange en hoge pass. Popovici maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Caragiale met de inworp. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu passt de bal in één keer door. Puiu is nu in balbezit. Puiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 1:1

19e minuut.
Caragiale met een sublieme pass. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici draait met de bal, schiet en ... Greuceanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 2:1

22e minuut.
Gorgan met de inworp. Gheorghiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tufeanu. Tufeanu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean geeft de bal voor. Greuceanu kopt de bal weg. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Porumbel rent richting de bal. Gheorghiu verovert de bal door een tackle van achteren. Hariton begaat een overtreding. Hariton krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Doeltrap. Ghiugan trapt de bal weg. Hariton kopt de bal weg. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carabaş met een sublieme pass. Geantă heeft problemen om de bal te vangen. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 2:2

38e minuut.
Tufeanu onderschept slim de pass. Gheorghiu rent richting de bal. Hariton rent richting de bal. Gheorghiu onderschept slim de pass. Gheorghiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Greavu met de inworp. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Puiu is nu in balbezit. Puiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu passt de bal in één keer door. Puiu rent richting de bal. Puiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 48%, FC OTELUL GALAI 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 2:2

46e minuut.
Milică speelt de bal door. Daar is Puiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu onderschept slim de pass. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 3:2

59e minuut.
Porumbel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jelescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică met een sublieme pass. Puiu rent richting de bal. Puiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu passt de bal in één keer door. Tufeanu rent richting de bal. Popovici onderschept slim de pass. Popovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Milică geeft een lange en hoge pass. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan passt de bal met de wreef. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hariton geeft de bal voor. Encuţescu speelt de bal door. Hariton kopt de bal weg. Puiu is nu in balbezit. Puiu haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 51%, FC OTELUL GALAI 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sat nou2 - FC OTELUL GALAI 3:3