Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steaua SA avantu timis
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Chiţa is nu in balbezit. Daar is Chiţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Filantropol heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa speelt de bal door. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ganea speelt de bal door. Marză bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu speelt de bal door. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua SA - avantu timis 0:1

14e minuut.
Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vornicu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vornicu neemt zijn aanloop. Butulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua SA - avantu timis 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Randa met een snelle inworp. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu geeft de bal voor. Purcărea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Carp rent richting de bal. Carp haalt uit met een fantastische trap. Butulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua SA - avantu timis 0:3

33e minuut.
Marză geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălcescu met een snelle inworp. Vornicu rent richting de bal. Vornicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua SA 67%, avantu timis 33%.
FC Steaua SA - avantu timis 0:3

51e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa geeft een hoge lob. Filantropol probeert de bal aan de voet te houden. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ganea passt de bal met de wreef. Daar is Filantropol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filantropol passt de bal met de wreef. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea schiet op doel. Gherghina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

67e minuut.
Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bădescu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Blejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălcescu geeft de bal voor. Butulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua SA 50%, avantu timis 50%.
FC Steaua SA - avantu timis 0:3