Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantu timis FC Steaua SA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol geeft een hoge lob. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Duţă geeft de bal voor. Inworp. Ganea met een snelle inworp. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chiriac rent richting de bal. Chiriac geeft de bal voor. Sterescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oman rent richting de bal. Oman schiet op doel. Butulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butulescu speelt de bal door. Chiţa probeert de bal met de borst te controleren. Tomescu begaat een overtreding. Tomescu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa geeft een lange en hoge pass. Daar is Ganea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac geeft een hoge lob. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chiriac geeft een lange en hoge pass. Bălcescu kopt de bal weg. Oman rent richting de bal. Oman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sterescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
avantu timis - FC Steaua SA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantu timis 51%, FC Steaua SA 49%.
avantu timis - FC Steaua SA 1:0

50e minuut.
Ganea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan begaat een overtreding. Filantropol moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Filantropol kan niet meer verder spelen. Teodorescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chiţa geeft de bal voor. Inworp. Mâlcu met een snelle inworp. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu schiet op doel. Gherghina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avantu timis - FC Steaua SA 1:1

67e minuut.
Mâlcu met een snelle inworp. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu passt de bal met de wreef. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bădescu rent richting de bal. Bădescu geeft een hoge lob. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chiriac is nu in balbezit. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu met een sublieme pass. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantu timis 49%, FC Steaua SA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avantu timis - FC Steaua SA 1:1