Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TGV_6ers Steau Bucuresti
lola Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Iftodi passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici begaat een overtreding. Davidovici krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Cãrbunaru probeert de bal met de borst te controleren. Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Daar is Iftodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bodea passt de bal met de wreef. Varlot rent richting de bal. Buclea is nu in balbezit. Varlot verovert de bal door een tackle van achteren. Varlot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Homoţescu speelt de bal door. Gal is nu in balbezit. Pleavă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pleavă naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Klungelig pakt Gal de bal. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu met een sublieme pass. Iftodi is nu in balbezit. Iftodi draait met de bal, schiet en ... Paal! Dragoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TGV_6ers - Steau Bucuresti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGV_6ers 55%, Steau Bucuresti 45%.
TGV_6ers - Steau Bucuresti 1:0

50e minuut.
Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Voiculescu onderschept slim de pass. Voiculescu passt de bal in één keer door. Varlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Iftodi passt de bal met de wreef. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva begaat een overtreding. Văduva krijgt een gele kaart. Dumitraşcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumitraşcu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGV_6ers 33%, Steau Bucuresti 67%.
TGV_6ers - Steau Bucuresti 1:0