Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Soimii Patriei SUPREMI FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte speelt de bal door. Potegea speelt de bal door. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel. Butulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Soimii Patriei - SUPREMI FC 0:1

34e minuut.
Petriş geeft de bal voor. Klungelig pakt Târşitu de bal. Manolescu is nu in balbezit. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Soimii Patriei 44%, SUPREMI FC 56%.
FC Soimii Patriei - SUPREMI FC 0:1

80e minuut.
Cioculescu met een sublieme pass. Daar is Ciuboată, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Butulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Soimii Patriei - SUPREMI FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Soimii Patriei 40%, SUPREMI FC 60%.
FC Soimii Patriei - SUPREMI FC 0:2