Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPREMI FC FC Soimii Patriei
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 13.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu geeft een lange en hoge pass. Manolescu kopt de bal weg. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - FC Soimii Patriei 1:0

14e minuut.
Minulescu speelt de bal door. Lăpuşte heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Potegea is nu in balbezit. Potegea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Opriş met een snelle inworp. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lăscărescu zijn tegenspeler op de grond. Bunoaica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunoaica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Butulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - FC Soimii Patriei 2:0

41e minuut.
Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Petriş geeft een hoge lob. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel. Minulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 45%, FC Soimii Patriei 55%.
SUPREMI FC - FC Soimii Patriei 2:0

51e minuut.
Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru geeft de bal voor. Petriş rent richting de bal. Petriş geeft een lange en hoge pass. Butulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru geeft de bal voor. Martinovici kan de bal niet met de borst controleren. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stegaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Petriş is nu in balbezit. Potegea onderschept slim de pass. Ciucă is nu in balbezit. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - FC Soimii Patriei 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 60%, FC Soimii Patriei 40%.
SUPREMI FC - FC Soimii Patriei 2:1