Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sat nou2 FC Steaua SA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gridean passt de bal in één keer door. Berescu is nu in balbezit. Bădescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bădescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bădescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Caragiale geeft een lange en hoge pass. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel. Butulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC Steaua SA 1:0

11e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marză begaat een overtreding. Berescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berescu met een snel genomen vrije trap. Caragiale rent richting de bal. Caragiale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Marză rent richting de bal. Gheorghiu onderschept slim de pass. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Gridean geeft een hoge lob. Pletosu maakt een snoekduik en kopt de bal. Butulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache speelt de bal door. Georgescu rent richting de bal. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sat nou2 - FC Steaua SA 1:1

36e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal zonder na te denken. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gridean verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu passt de bal in één keer door. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 31%, FC Steaua SA 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sat nou2 - FC Steaua SA 1:1

49e minuut.
Georgescu geeft de bal voor. Caragiale speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Randa de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 34%, FC Steaua SA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sat nou2 - FC Steaua SA 1:1