Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sat nou2 Steau Bucuresti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gridean rent richting de bal. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Varlot is nu in balbezit. Varlot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. Pleavă onderschept slim de pass. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Gridean onderschept slim de pass. Gridean speelt de bal door. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Georgescu rent richting de bal. Varlot rent richting de bal. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Bodea rent richting de bal. Bodea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 57%, Steau Bucuresti 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sat nou2 - Steau Bucuresti 0:0

46e minuut.
Vălăhuţă geeft de bal voor. Inworp. Berescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - Steau Bucuresti 1:0

55e minuut.
Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă geeft een hoge lob. Pleavă kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caragiale neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - Steau Bucuresti 2:0

81e minuut.
Geantă geeft een hoge lob. Inworp. Voiculescu met een snelle inworp. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gridean met een sublieme pass. Gheorghiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vălăhuţă. Gheorghiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 49%, Steau Bucuresti 51%.
Sat nou2 - Steau Bucuresti 2:0