Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPREMI FC FC OTELUL GALAI
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu geeft de bal voor. Manolescu probeert de bal aan de voet te houden. Puiu is nu in balbezit. Puiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Greuceanu onderschept slim de pass. Greuceanu geeft de bal voor. Puiu rent richting de bal. Puiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puiu rent richting de bal. Puiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - FC OTELUL GALAI 0:1

15e minuut.
Şofariu geeft een hoge lob. Ghiugan probeert naar een medespeler te passen. Milică kopt de bal weg. Lupu heeft problemen om de bal te vangen. Puiu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tufeanu met een sublieme pass. Petriş met een sublieme pass. Greuceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Ghiugan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Petriş de bal. Petriş passt de bal met de wreef. Ghiugan speelt de bal door. Puiu is nu in balbezit. Puiu schiet op doel. Stegaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 55%, FC OTELUL GALAI 45%.
SUPREMI FC - FC OTELUL GALAI 0:1

69e minuut.
Antipa speelt de bal door. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... Stegaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPREMI FC - FC OTELUL GALAI 0:2

88e minuut.
Cioculescu kan de bal niet met de borst controleren. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioculescu. Cioculescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 48%, FC OTELUL GALAI 52%.
SUPREMI FC - FC OTELUL GALAI 0:2