Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantu timis TGV_6ers
Normal Tactiek lola
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ... Oancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantu timis - TGV_6ers 1:0

12e minuut.
Chiriac rent richting de bal. Inworp. Homoţescu met de inworp. Gal rent richting de bal. Gal draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Gal rent richting de bal. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal rent richting de bal. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Chiţa met een snelle inworp. Paul rent richting de bal. Met opzet legt Homoţescu zijn tegenspeler op de grond. Homoţescu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Iftodi rent richting de bal. Iftodi passt de bal met de wreef. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu schiet op doel. Gherghina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avantu timis - TGV_6ers 1:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cãrbunaru met de inworp. Gal kan de bal niet met de borst controleren. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantu timis 65%, TGV_6ers 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avantu timis - TGV_6ers 1:1

88e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici passt de bal met de wreef. Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantu timis - TGV_6ers 1:2

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Homoţescu met een snelle inworp. Chiriac met een sublieme pass. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantu timis 65%, TGV_6ers 35%.
avantu timis - TGV_6ers 1:2