Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sat nou2 SUPREMI FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gridean geeft een hoge lob. Inworp. Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - SUPREMI FC 0:1

23e minuut.
Manolescu passt de bal zonder na te denken. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Petriş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu rent richting de bal. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Şofariu passt de bal zonder na te denken. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru passt de bal in één keer door. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Manolescu rent richting de bal. Gheorghiu onderschept slim de pass. Gheorghiu met een sublieme pass. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 47%, SUPREMI FC 53%.
Sat nou2 - SUPREMI FC 0:1

51e minuut.
Geantă met een sublieme pass. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu speelt de bal door. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Moşneguţu is nu in balbezit. Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal met de wreef. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dogaru rent richting de bal. Velciu maakt een afschuwelijke overtreding. Dogaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Georgescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Gheorghiu rent richting de bal. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cioculescu met een snelle inworp. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă is nu in balbezit. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu geeft de bal voor. Encuţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaru rent richting de bal. Dogaru speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 52%, SUPREMI FC 48%.
Sat nou2 - SUPREMI FC 0:1