Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steaua SA SUPREMI FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lalciu met een sublieme pass. Purcărea rent richting de bal. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Martinovici probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganea geeft een hoge lob. Lupu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Manolescu is nu in balbezit. Lalciu onderschept slim de pass. Lalciu speelt de bal door. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Velciu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Randa de bal. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Butulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Martinovici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ganea met een snelle inworp. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cioculescu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganea met een snelle inworp. Lalciu rent richting de bal. Lalciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stegaru bokst de bal weg.

26e minuut.
Ignatescu rent richting de bal. Lalciu onderschept slim de pass. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu rent richting de bal. Lalciu draait met de bal, schiet en ... Stegaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Manolescu is nu in balbezit. Manolescu speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... Vâlcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua SA - SUPREMI FC 0:1

44e minuut.
Lalciu controleert de bal met de borst. Lalciu met een sublieme pass. Daar is Lupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea schiet op doel. Stegaru bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua SA 45%, SUPREMI FC 55%.
FC Steaua SA - SUPREMI FC 0:1

47e minuut.
Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cioculescu heeft problemen om de bal te vangen. Cioculescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Randa de bal. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Purcărea passt de bal in één keer door. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu draait met de bal, schiet en ... Stegaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marză is nu in balbezit. Ganea probeert naar een medespeler te passen. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea schiet op doel. Stegaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Steaua SA - SUPREMI FC 1:1

87e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Bădescu probeert de bal met de borst te controleren. Bădescu passt de bal zonder na te denken. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua SA 40%, SUPREMI FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steaua SA - SUPREMI FC 1:1