Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPREMI FC FC Steaua SA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lupu met een harde bal richting middenveld. Bădescu kopt de bal weg. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Manolescu geeft de bal voor. Randa kopt de bal weg. Şofariu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Petriş is nu in balbezit. Petriş geeft een hoge lob. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 41%, FC Steaua SA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUPREMI FC - FC Steaua SA 0:0

51e minuut.
Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Bădescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş geeft een lange en hoge pass. Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Butulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu geeft een lange en hoge pass. Sterescu probeert de bal aan de voet te houden. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bădescu rent richting de bal. Petriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sterescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea schiet op doel. Stegaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPREMI FC 35%, FC Steaua SA 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUPREMI FC - FC Steaua SA 0:0