Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sat nou2 FC Soimii Patriei
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Klungelig pakt Georgescu de bal. Georgescu geeft een hoge lob. Pletosu is nu in balbezit. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC Soimii Patriei 1:0

18e minuut.
Geantă probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu passt de bal in één keer door. Pletosu rent richting de bal. Pletosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gheorghiu geeft een hoge lob. Caragiale is nu in balbezit. Met opzet legt Lăpuşte zijn tegenspeler op de grond. Lăpuşte krijgt een gele kaart. Caragiale is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geantă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lucaciu kan de bal niet met de borst controleren. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Butulescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Minulescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC Soimii Patriei 2:0

36e minuut.
Gridean onderschept slim de pass. Opriş rent richting de bal. Opriş passt de bal in één keer door. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gheorghiu kopt de bal weg. Daar is Ciuboată, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu haalt uit met een fantastische trap. Butulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dogaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bunoaica onderschept slim de pass. Bunoaica passt de bal zonder na te denken. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 33%, FC Soimii Patriei 67%.
Sat nou2 - FC Soimii Patriei 2:0

60e minuut.
Târşitu heeft problemen om de bal te vangen. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu passt de bal met de wreef. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC Soimii Patriei 3:0

76e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lăpuşte. Moşneguţu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lăpuşte geeft een lange en hoge pass. Moşneguţu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sat nou2 - FC Soimii Patriei 4:0

80e minuut.
Geantă passt de bal met de wreef. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu passt de bal met de wreef. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Butulescu bokst de bal weg.

90e minuut.
Gridean speelt de bal door. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu begaat een overtreding. Lucaciu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sat nou2 39%, FC Soimii Patriei 61%.
Sat nou2 - FC Soimii Patriei 4:0