Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC OTELUL GALAI TGV_6ers
Normal Tactiek lola
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Homoţescu rent richting de bal. Hariton onderschept slim de pass. Hariton passt de bal in één keer door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OTELUL GALAI 56%, TGV_6ers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC OTELUL GALAI - TGV_6ers 0:0

67e minuut.
Birlic passt de bal in één keer door. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan passt de bal in één keer door. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... Oancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... Oancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gorgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milică is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damian. Damian krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Iftodi rent richting de bal. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Homoţescu zal de hoekschop nemen. Ghiugan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Greuceanu de bal. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Daar is Iftodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iftodi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OTELUL GALAI 58%, TGV_6ers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC OTELUL GALAI - TGV_6ers 0:0