Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantu timis SUPREMI FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Cioculescu met de inworp. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa speelt de bal door. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu passt de bal met de wreef. Vornicu rent richting de bal. Vornicu draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Şofariu rent richting de bal. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa speelt de bal door. Daar is Vornicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lăscărescu geeft de bal voor. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac begaat een overtreding. Chiriac krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Blejan probeert naar een medespeler te passen. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu met een sublieme pass. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp schiet op doel. Stegaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantu timis - SUPREMI FC 1:0

41e minuut.
Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu geeft de bal voor. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avantu timis - SUPREMI FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantu timis 44%, SUPREMI FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avantu timis - SUPREMI FC 1:1

52e minuut.
Martinovici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blejan de bal. Blejan passt de bal zonder na te denken. Vornicu rent richting de bal. Vornicu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stegaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantu timis - SUPREMI FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantu timis 59%, SUPREMI FC 41%.
avantu timis - SUPREMI FC 2:1